adresbestand: het base concept

Base publishers is een uitgever met een uniek en ijzersterk concept. Wij brengen onderwijsinstellingen in kaart die aan de vooravond staan van nieuwbouw, renovatie of herinrichting. Dit doen wij door middel van periodiek terugkerende telefonische enquêtes. De adressen die in kaart zijn gebracht worden voorzien van relevante informatie en in een database geplaatst. Vier keer per jaar zenden we deze gegevens naar de partijen die deelnemen aan het base concept. Deze adressen zijn onmisbaar voor een juiste en tijdige acquisitie.

De organisaties die in kaart worden gebracht bevinden zich nog in de premature fase van het bouwproject; de fase waarin opdrachtgevers nog druk zijn met de oriëntatie en samenstelling van het programma van eisen. Ze staan nog open voor interessante contacten met aannemers, onderaannemers en toeleveranciers.

Onze unieke formule is gekoppeld aan de onafhankelijk vakbladen ‘scholen en bouwen aan de toekomst’ editie ‘basisonderwijs’ en ‘voortgezet en hoger onderwijs’. Deze magazines worden drie keer per jaar kosteloos op naam verzonden naar instellingen binnen het voortgezet, hoger en beroepsonderwijs met bouwplannen. 

Geïnteresseerd?
Neem dan contact op met:

Pieter Bos
+31 (0)495 548 524

pieter@base-publishers.nl