rubrieken voor de startpagina scholenbouwbouw-online

 

projectbelichting

Wilt u graag een specifiek project uitgebreid belicht zien met aanvullingen van bouwparticipanten, laat ons dit dan weten. Middels een redactionele onderbouwing en/of advertentie krijgen alle betrokkenen de gelegenheid hun expertise te belichten. Dit ‘special project’ geeft zodoende een totaalbeeld van de nieuwbouw.
 

 

scholen en bouwen aan de toekomst

De edities van het vakblad ‘scholen en bouwen aan de toekomst’ en deze website zijn gericht op iedereen die binnen het onderwijs actief betrokken is bij scholenbouw; zowel in het basisonderwijs, voortgezet onderwijs als hoger onderwijs. Door profilering in één of meerdere van deze media, komt u in beeld bij potentiële opdrachtgevers. Bovendien kunt u deze zelf benaderen middels onze unieke database, de gouden schakel tussen vraag en aanbod, sales en marketing.

adverteren in het vakblad
Tweemaal per jaar wordt ‘scholen en bouwen aan de toekomst’ in twee verschillende edities kosteloos op naam verzonden aan professionele opdrachtgevers, projectontwikkelaars, vastgoedpartijen, overheidsinstanties en zelfontwikkelende aannemers. Alle onderwijsinstellingen in Nederland die binnen een tijdbestek van drie jaar bouwplannen hebben ontvangen eveneens het vakblad gratis.

adverteren op de website
Via internet bereikt u als adverteerder, net als in ons vakblad, zeer gericht uw specifieke doelgroepen met bijvoorbeeld leaderboards en banners. Daarnaast wordt uw contact- en bedrijfsinformatie opgenomen in onze uitgebreide alfabetische rubrieksindex. Bij zoekmachine Google staat scholenbouw-online.nl in de top van de zoekresultaten. Hierdoor kunnen wij naamsbekendheid garanderen.